دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

شرط نامزد احتمالی وزارت خارجه در دولت بایدن برای حمایت از بازگشت به برجام

نامزد احتمالی جو بایدن برای تصدی پست وزارت خارجه گفت که از بازگشت آمریکا به برجام حمایت می‌کند، به شرطی که راهی برای محدود کردن برنامه موشکی و حمایت ایران از گروه‌های نیابتی‌اش در منطقه ایجاد شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 21
کد خبر: ۶۷۵۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  «کریس کونز» عضو سنای آمریکا که یکی از گزینه‌های احتمالی تصدی وزارت خارجه در دولت جو بایدن است، گفت که از بازگشت آمریکا به توافق هسته‌‌ای با ایران حمایت می‌کند.

 

وی به خبرگزاری رویترز گفت که تنها در صورتی از بازگشت به برجام حمایت خواهد کرد که چنین توافقی زمینه محدود کردن برنامه موشکی ایران و حمایت تهران از نیرو‌های نیابتی‌اش در منطقه را فراهم کند.

 

عضو سنای آمریکا و نامزد احتمالی جو بایدن برای تصدی پست وزارت خارجه افزود: پیش از آنکه از بازگشت به برجام حمایت کنم، آمریکا باید به دنبال راهی برای اعمال محدودیت بر برنامه موشکی ایران و حمایت این کشور از گروه‌های نیابتی خود در منطقه باشد.

 

دونالد ترامپ در روز هشتم می 2018 (18 اردیبهشت 97) از توافق هسته ای با ایران به صورت یک طرفه خارج شد و در چارچوب اعمال سیاست «فشار حداکثری» به تحریم ایران اقدام کرد؛ سیاستی که در برابر «مقاومت حداکثری» ایران شکست خورده است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده